Hitta ditt glid med surfskola på Bali

20 dec

Surfskola på Bali https://www.surflodgelimasan.com/sv är en fantastisk möjlighet för dig som vill lära dig surfa. Oavsett om du är ny på brädan eller en van surfare kan engagerade och uppmuntrande instruktörer hjälpa dig ta dina surfkunskaper till en ny nivå där du samtidigt får en oförglömlig resa på köpet. Bali är inte bara ett paradis för surfare världen över utan erbjuder också fantastiska naturupplevelser. Med vita stränder kantade av en tropisk växtlighet, härligt klimat och dramatiskt landskap är ön känd världen över som ett drömresemål för många. Det är också en ö som kan erbjuda vågor för både nybörjare och erfarna surfare.

Lär dig grunderna för balans på brädan

En surfskola på Bali är en unik möjlighet för den ovana surfaren att utveckla sina kunskaper. För nybörjaren handlar den första utmaningen om att finna sin balans på brädan. Ett vanligt misstag i detta stadie brukar vara att klättra upp med hjälp av knäna när man ska ställa sig upp. Detta gör momentet mycket vingligare eftersom brädan då lätt svänger eller tippar vilket gör att man lätt trillar direkt. Istället ska man gå från en liggande position till en stående i ett moment. Detta görs genom att placera handflatorna tätt under brösten för att sen trycka sig upp i ett svep på stående fot. Den foten man är starkast i ska hamna längst bak vilket brukar benämnas som regular om det är höger fot och goofy om det är vänster. Upphoppet brukar man först öva på land för att sedan ta sig ut bland vitvattenvågorna. När man lyckats få till upphoppet och kan stå upp på brädan är det viktigt att tänka på att knäna ska hållas böjda. Detta gör att man både får bättre balans och är mer rörlig. Eftersom att det inte är ovanligt att trilla i ofta i början gäller det här att hålla fokus och ha tålamod. Den första veckan medföljer ofta en enorm träningsvärk men så fort du tar den första riktiga vågen är det en obeskrivlig känsla som gör hela upplevelsen med surfskola på Bali något utöver det vanliga.

Surfskola på Bali är alltså något för alla, oavsett tidigare erfarenhet och nivå. Utöver surf, brukar denna typ av upplevelse också bjuda på en härlig atmosfär, kulturella upplevelser och att träffa sköna människor vilket gör att många är sugna på att återvända flera gånger.