Träna med Your Talent

8 mar

Rekryteringsföretaget Your Talent är företaget som visar sina kunder extra engagemang och hängivenhet i rekryteringföretaget. De attraherar, kartlägger och projektleder rekryteringsprocessen på ett professionellt och dedikerat sätt med hög kvalitet. De ligger i centralt placerade lokaler mitt i Göteborg.

Deras rekryteringskonsulter har alla en lång erfarenhet av rekrytering, både som rekryterande chefer och som rekryteringskonsulter inom olika typer av branscher. Vill företaget göra rekryteringen själva stöttar Your Talent gärna sin kund genom hela rekryteringsprocessen, kanske genom Second Opinion av slutkandidater, skapande av intervjumallar eller genom onboardingprocessen. De kartlägger och attraherar noggrant de talanger som finns tillgängliga på marknaden för den specifika tjänsten deras kund eftersöker. De tycker dessutom att det är väldigt roligt att nätverka och har därför inlett ett samarbete med friidrottsstjärnan Erica Johansson.

Varje fredag hela vårterminen 2019 ses de på Heden och genomför ett träningspass tillsammans med kunder, kandidater och andra personer i deras nätverk. En rolig dag och en väldigt skön start på helgen och träningpasset genomförs oavsett väderlek, gäller bara att klä sig efter väder. Genom att röra på sig i vardagen ger man sig själv chansen till ett hållbart arbetsliv och det är viktigt med worklife balance. Erica Johansson ser till att deltagarna är peppade och får sig ett härligt träningspass oavsett om man är glad amatör eller aktiv idrottare, alla kan vara med. Behöver man byta om är man välkommen upp till Your Talents lokaler på Södra Hamngatan 25 och man kan även lämna sin träningsväska där under passet.