4 tips när du beställer pennor med eget tryck

Som företagare finns många fördelar med att ha en drös med pennor med eget tryck på lagret – inte minst det faktum att det är en väldigt effektiv reklamprodukt. Det är dessutom billigt och lätt att bära med sig i alla tänkbara sammanhang. Det finns dock några saker värda att tänka på vid beställningen – nedan får du 4 bra tips.

Designa dina pennor med eget tryck

För att pennor med eget tryck ska fungera som en bra reklamprodukt är det viktigt att tänka på designen, eller trycket, som ska vara på pennan. Det ska vara lagom stort och det kan vara bra att ha med annan information så som telefonnummer och e-post. Var noggrann så får du en bättre reklamprodukt att dela ut till kunder och samarbetspartners!

Beställ många åt gången

Ett annat tips vid beställning av pennor med eget tryck är att beställa ett stort antal åt gången. Pennorna kommer garanterat att gå åt och istället för att beställa ett mindre antal gång på gång så är det lika bra att ladda på ordentligt. Dessutom blir det ofta billigare! 

Genom att beställa många åt gången slipper man även eventuella fraktavgifter, samt den påverkan som många leveransen gör på miljön.

Välj miljövänliga alternativ

Miljövänliga pennor, finns det? Svaret är ja och det är inte svårare att beställa pennor med eget tryck som är miljövänliga än att beställa sådana som inte är det. Dom miljövänliga pennorna är tillverkade av ”snällare” material, eller av återvunnet material, utan att vara dyrare än vanliga plastpennor.

Några av dom olika material som finns att välja bland är:

  • Bambu
  • Trä
  • Återvunnen plast
  • Papper

Välj olika modeller

Ett fjärde och sista tips för dig som ska beställa pennor med eget tryck är att välja några olika modeller istället för bara en enda. Ju fler som tilltalas av dina reklampennor desto bättre! Det kan gälla både färg och utseende men också olika typer, så som blyerts och bläck.

Det finns som synes många möjligheter och många bra saker att tänka på inför en beställning. Man kan ta hänsyn både till miljön och plånboken och ändå få fina pennor, i olika modeller och av hög kvalitet. Har man alltid ett gäng på lager är det perfekt att ha med på mässor och evenemang så att besökare lätt kan välja den penna som tilltalar dom mest!

Kategorier: