Detta är en rimlig lön för arbetsterapeuter

29 sep

Vill du veta vad som är en rimlig lön för arbetsterapeuter? Ett enkelt sätt att säkerställa att du får en bra lön som arbetsterapeut är att ta anställning som konsult via ett bemanningsföretag. Genom att göra detta får du nämligen … Läs mer »

Anlita medietränare

25 maj

Att anlita en medietränare kan vara bra för företag och personer som ofta möter media och journalister. Det finns förvisso inga skrivna regler kring hur man ska bete sig men bara en sådan sak att känna sig trygg och säker … Läs mer »

Välj ett mobilabonnemang med obegränsad surf

26 mar

Idag erbjuder de flesta mobiloperatörer paketlösningar med fri surf, och det blir en allt vanligare efterfrågan hos konsumenterna. Det beror delvis på att dagens mobilanvändande kräver stora mängder data till skillnad från tidigare, då större delen av mobilanvändandet gick till … Läs mer »

Arbetsuppgifter för en HR-konsult

17 feb

I varje företag är det människorna som är den viktigaste tillgången. Utan dessa skulle företaget inte kunna existera. För att kunna hjälpa både människor och företag att växa och utvecklas i en positiv anda behövs HR. En HR-konsult är en … Läs mer »

Tjänster i företag som outsourcar kundservice

28 jan

Att outsourca kundservice innebär i korthet att ett företag köper in kundservicebaserade tjänster av ett externt företag. Detta på samma sätt som externa företag kan anlitas för bokföring, lagerhantering eller logistik. Kundservice är däremot ett brett område och kan innefatta … Läs mer »

Storytelling som bygger varumärken

28 jan

Det som får ett företag att sticka ut från mängden är deras historia. Genom att lyfta ett bolags varumärke och historia till nya nivåer ökar man kännedomen och attityderna till detta företag på marknaden. Att formulera en story och att … Läs mer »

Svenska investmentbolag – duktiga kapitalförvaltare

27 jan

Sveriges entreprenörer är internationellt kända för att vara väldigt duktiga på att förvalta kapital. Därför är det kanske ingen slump att det finns så många duktiga svenska investmentbolag på börsen. Med det sagt har förstås vissa bolag nått högre grader … Läs mer »