Andra sätt att spå

För dig som vill lära dig tyda tarot är Tarotguiderna.nu en jättebra sida att besöka. Den här bloggen erbjuder stora artiklar om ämnet som är lättförståeliga. Genom att ta del av informationen kan du sedan komma fram till om du vill fortsätta praktisera tarot eller om det inte är något för dig. Tarotkort är något man använt i hundratals år varav den första tros vara från 1400-talet. I dagens tarotkortlek finns det 78 olika kort. Därefter är korten indelade i två grupper som man kallar för den lilla och stora arkanan. Den lilla arkanan är den grupp som faktiskt innehåller flest kort, konstigt nog. Här finns totalt 56 kort och man använder dessa kort för att spå vardagliga ting. Dessa kort är prydda med symboler på bland annat mynt och bägare. Den stora arkanan, som innehåller betydligt färre kort (22 kort), består av de mer välkända symbolerna som narren, kejsaren och döden. Man kan alltså spå tarot med hela kortleken men också genom att endast använda den lilla eller stora arkanan.

Andra sätt att spå

Tarotkort är ett väldigt intressant sätt att spå din framtid på, men det finns även andra sätt att ta reda på ett och annat. Bland annat genom medial vägledning. Att träffa ett medium kan vara ett stort steg för många och det kan ofta vara svårt att våga släppa kontrollen. Ofta är man extremt skeptisk och tror redan innan att allt är hokus pokus. Men genom att våga tro och försöka släppa kontrollen kan du få intressanta inblickar i dig själv. Hur medial vägledning ser ut beror på vad just det mediet arbetar med. Många medium arbetar med just tarotkort när de gör sina läsningar. Andra är mediala på andra sätt och använder ibland kanalisering. Då är det andra väsen, exempelvis änglar, som talar genom mediet. Detta är mer populärt i USA, särskilt när man försöker ta kontakt med den andra sidan, exempelvis få kontakt med en avliden släkting.
Gå in på Tarotguiderna.nu för att lära dig mer om allt som rör spådom. Här kan du dessutom läsa bloggen som ständigt uppdateras med spännande läsning om allt från olika medium till mycket mer.

Kategorier: