Hitta rätt Peugeot – och återförsäljare

Funderar du på privatleasing inför nästa bilinköp? Är det en Peugeot? Det finns mängder av modeller, tillbehör och servicepaket att välja på. Gå in på Peugeot.se för att hitta hela utbudet – och var du kan köpa eller leasa bilen. Enligt Peugeot har de ”Sveriges billigaste privatleasing”. Detta om man räknar per mil. Det finns flera olika nivåer på leasing och en punkt som skiljer är hur många mil man får köra med bilen utan att det kostar extra. Det är bland annat detta som Peugeot har tittat på när de avgör vilken bil i Sverige som är billigast för privatleasing. Detta just utifrån mil.

Via hemsidan kan man hitta hela utbudet av bilar som kan leasas. Här finns både de mindre och billigare modellerna till de stora SUV-arna. En mindre familjebil, Peugeot 308 5D Active kostar exempelvis från 2799 kr per månad i privatleasing. Detta medan den dyrare 508 GT-LINE kostar 5498 kr. Fördelen med hemsidan är att man snabbt får överblick över de modeller som går att välja på, vilka tillbehör som ingår och prisnivåer. Är det en riktigt billig bil som önskas eller är det framförallt många tilläggstjänster och hög service?

Lär dig mer om privatleasing

Lite längre ner på sidan om privatleasing i Norrköping finns flera vanliga frågor inom ämnet. Detta med allt från ”Vad ingår när jag privatleasar en Peugeot till Vilken bil är bäst att leasa? Kom ihåg att läsa allmänna villkor så att du är helt insatt i vad leasing innebär. Många tänker att det enbart är att betala en fast summa per månad för att sedan få en splitterny bil. Det är det också – till den dagen en skada eller slitage uppstår. Hur mycket slitage är ”normalt” och vad förväntas du betala själv?

Hitta återförsäljare

Vill du hitta en återförsäljare? I menyn, högst upp, finns ”Hitta återförsäljare”. Klicka där och en karta över Sverige visas. Söker du en återförsäljare i Norrköping kan du gå två vägar. Enklast är att skriva in ”Norrköping” i sökrutan och klicka på ”OK”. Det går även att klicka på ”I närheten” vilket är smart sökfunktion om mobilen har GPS aktiverad. Då läser den av var du är och visar återförsäljare i din närhet.

Andra vägen är att zooma på kartan direkt och därmed söka sig till Norrköping. Många kan ju även tänka sig åka några mil så zooma ut och se det område som är aktuellt för dig.

Kategorier: