Upplev Sydafrika på bästa sätt

Naturen och kulturen i Sydafrika är något utöver det vanliga. Att resa hit är en häftig upplevelse och för att få ta del av så mycket som möjlig kan det vara smart att boka en paketresa. Nyati Safari är ett reseföretag som funnits sedan 1998 och som erbjuder flera olika varianter av paketresor till just Sydafrika. Vandra, ät och drick lokala delikatesser, åk på guidade turer, se fantastiska rovdjur och koppla av vid en pool eller framför en brasa ute i det fria. Det är något speciellt med att vistas i naturen och även om man ger sig iväg på många aktiviteter så är det en otroligt avkopplande miljö att vistas i.

Om företaget

Nyati Safari har över 20 års erfarenhet att arrangera safariresor i Sydafrika. Idag har dom ett eget viltreservat på drygt 10 000 hektar där både lejon, noshörningar, elefanter, leoparder och bufflar huserar inpå husknuten. Här finns inga stängsel utan djuren rör sig helt fritt och chansen att man får se många vilda djurarter på riktigt nära håll är alltså väldigt stor. Man arrangerar även dagliga safariturer med erfarna guider för att ge resenärerna precis den upplevelse dom förväntar sig.

Olika paket

Vandra till fots eller koppla av i lyxig omgivning på bröllopsresan. Nyati Safari erbjuder flera olika paket där alla är exklusiva på sitt sätt. Vill man uppleva så mycket av naturen som mjöligt kan man med fördel välja vandringspaketet, då man är ute i 12 dagar och övernattar i tält på olika platser och får ta del av både djur och vackra omgivningar på riktigt nära håll – dygnet runt. Vill man bo mer komfortabelt finns en privat camp och en större lodge att bo på – båda alternativen med pool, god mat och dryck och många andra bekvämligheter. Man kan även hyra en egen bungalow om man vill ha ett mer privat boende under sin vistelse.

Magisk upplevelse

En safariresa med Nyati Safari är en upplevelse som är svår att sätta ord på. Man får vara med om otroligt mycket under dom dagar man spenderar här – saker som faktiskt inte går att uppleva någon annanstans. Det rika djurlivet är i en klass för sig men även naturen och omgivningarna bjuder på magi som inte går att fånga på ens på bild. Den här typen av safariresor är visserligen ganska dyra men letar man efter något unikt är det förmodligen värt varenda krona.

Besök deras hemsida på: www.nyati-safari.se

Kategorier: