Kickoff inför våren

En nystart är något vi alla kan behöva ibland. Det känns bra att starta om batterierna och börja på ny kula. Särskilt kul är det om man gör en nystart tillsammans med andra, och hängiver sig till att få en bra början på något man gör tillsammans. En kickoff i Stockholm är en sådan grej som med rätt planering kan bli en riktigt bra teambuilding som börjar en ny period, kanske ett nytt år, på bästa sätt. I Stockholm finns det många alternativ för de företag som vill anordna en kickoff!

Innebörden av en kickoff

Som med många andra ord är ordet kickoff ett engelskt ord som vi gärna använder i det svenska språket. I svensk översättning betyder det helt enkelt kickstart och det finns många olika kickoffs. Oftast pratar vi om det i arbetssituationer där företag anordnar olika aktiviteter för att exempelvis starta året. Man gör ofta detta för att få deltagarna taggade och det kan ses som en gest för att uppskatta det arbete som har gjorts men också för att uppmuntra likvärdigt arbete. Det vanligaste är att kickoffen involverar någon slags aktivitet där deltagarna måste samarbeta eller åtminstone interagera med varandra, för att sedan avslutas med en middag eller liknande.

Olika typer av kickoffs

Det finns många olika aktiviteter och upplägg av kickoffs. Vad som passar din grupp beror mycket på vad du vill uppnå med aktiviteten. Oftast inkluderar kickoffs aktiviteter som ska utföras i lag. Det kan vara allt från att lösa särskilda uppdrag till att arbeta tillsammans för att skapa något som representerar företaget, exempelvis måla en tavla. Dock behöver kickoffs inte alltid innebära att lagen gör uppdrag. Det kan också vara en tillställning, som en fest med middag. Eller en stor konferens med andra företag där man exempelvis har några talare eller uppträdanden och pratar om det nya året.

Kickoff i Stockholm

Bara i Stockholm finns många företag som anordnar kickoffs för den som vill ha professionell hjälp. En bra hemsida att använda sig av är aktivitet.se. Genom att söka på ”Kickoff Stockholm” får du upp olika alternativ från olika företag. På detta sätt kan du jämföra priser och utbud och hitta det som passar bäst. Ett välkänt företag för ändamålet är ”Aktiviteter Stockholm AB”. Med 20 års erfarenhet i branschen kan du vara säker på att du får den assistans du behöver. På deras hemsida hittar du dela olika alternativ!

Kategorier: