Stort intresse för mediabyråer

Marknadsföring är ett brett begrepp som kort kan beskrivas som de processer och aktiviteter företag gör för att attrahera kunder. Det kan vara allt från användning av sociala medier, TV och tidningsannonser. I en allt växande marknad är marknadsföring nödvändigt för både nya och gamla företag – för att attrahera nya kunder men också för att behålla befintliga. Har du någonsin funderat på varför somliga marknadsföringskampanjer får mer genomslagskraft än andra? Svaret på det kan vara så enkelt som att företaget har använt sig av professionell hjälp av rätt mediabyrå. En mediabyrå arbetar med att rådgiva kunder i vilka marknadsföringsstrategier ett företag bör använda för att nå ut till önskad målgrupp och potentiella kunder.

Vad är Megapixel Group Mediabyrå?

Megapixel Group Mediabyrå är ett väletablerat medieföretag med kunder framförallt i Sverige, men numera även i utlandet. Vi konsulterar med dig som kund om ditt syfte och mål med er marknadsföring och därigenom hittar vi rätt strategi för denna. Tack vare att vi på Megapixel Group har en produktionsbyrå kan vi dessutom hjälpa dig med att producera marknadsföringsmaterial. Oavsett vad nästa steg är finns vi med i hela processen. Allt från det första steget i planering, till den faktiska produktionen och vidare till köp av reklamutrymme. Genom datorbaserad rapportering garanterar vi dig bästa möjliga uppföljning.

Vilka kanaler jobbar vi med?

Vi har ett brett urval av kanaler att jobba med. De främsta är TV-reklam, radioreklam och annonser via Google. Dessa kanaler är kanske de absolut största idag och utav erfarenhet är marknadsföring här otroligt effektiv. Samtidigt vet vi att marknadsföring måste anpassas för ändamålet och det finns många alternativ som kan vara minst lika framgångsrika beroende på målgrupp och syfte. Därför jobbar vi även med sociala medier som Snapchat, Facebook och plattformar som Linkedin. Vårt material går att hitta på vår hemsida och demonstrerar hur vi anpassar innehållet enligt kundens preferenser.

Varför ska du välja oss?

Det är inte bara stora kunder såsom SVT och Telenor som intygar att vi är ett professionellt företag med goda resultat. Vi är hängivna till att få ut det mesta utav din marknadsföringsbudget och maximera intäkterna. Med vår stora erfarenhet och spetskompetens kan vi garantera dig att dina pengar kommer till största nytta. Vi har valt att inte fokusera på endast en marknadsföringskanal och kan därför erbjuda kunden stora valmöjligheter. Tack vare Megapixel Groups mångsidighet är vi mer än bara en vanlig mediabyrå.

Kategorier: