BH stor storlek

4 jan

Att behöva en bh i en stor storlek är inte alltid det enklaste. Att skriva om att människor behöver en bh med stor storlek är inte det roligaste. För att hitta bh stor storlek rekommenderar jag att du surfar in … Read More »

Stambyten oroar många lägenhetsägare

29 nov

I samband med stambyten har lägenhetsägare många frågor. Här kommer svaren på några av de vanligaste frågorna kring stambyten i flerfamiljshus. Frågorna kring stambyten är många. Vad är egentligen ett stambyte och hur går det till? Måste jag verkligen delta … Read More »

Vad är det för skillnad på hälsokontrollerna?

22 nov

Bara i Stockholm finns över 20 aktörer som erbjuder hälsokontroller för både privatpersoner och företag. Men vad skiljer de åt – eller är det exakt samma tjänst som erbjuds? Blodprov eller komplett hälsokontroll De företag som erbjuder hälsokontroller i Stockholm … Read More »

Andra sätt att spå

18 nov

För dig som vill lära dig tyda tarot är Tarotguiderna.nu en jättebra sida att besöka. Den här bloggen erbjuder stora artiklar om ämnet som är lättförståeliga. Genom att ta del av informationen kan du sedan komma fram till om du … Read More »

Onlinebaserade utbildningar för företag

28 okt

Driver man ett företag med många anställda vet man förmodligen att det är viktigt att underhålla och utbilda dessa löpande, dels för att som själva ska utvecklas men också för att utveckla verksamheten. Det kan man göra på många olika … Read More »

Hitta rätt Peugeot – och återförsäljare

27 okt

Funderar du på privatleasing inför nästa bilinköp? Är det en Peugeot? Det finns mängder av modeller, tillbehör och servicepaket att välja på. Gå in på Peugeot.se för att hitta hela utbudet – och var du kan köpa eller leasa bilen. … Read More »

Upplev Sydafrika på bästa sätt

19 okt

Naturen och kulturen i Sydafrika är något utöver det vanliga. Att resa hit är en häftig upplevelse och för att få ta del av så mycket som möjlig kan det vara smart att boka en paketresa. Nyati Safari är ett … Read More »

Hallon – en enkel och billig mobiloperatör

29 sep

År 2013 lanserades mobiloperatören 3 sitt nya märke vid namn Hallon. Hallon lanserades vid den tiden som deras lågprismärke. Man har också möjlighet att köpa mobiltelefoner samt mobilt bredband via deras hemsida. Även företag har möjlighet att teckna mobilabonnemang. Tanken … Read More »

Stegen i en fönsterrenovering

29 sep

Funderar du på att göra en fönsterrenovering i Stockholm? Många som har gjort, anlitar gärna en firma till nästa gång. Detta eftersom det är ett ganska tidsödande arbetet – och fuskarbete lönar sig inte i slutändan. För att ge en … Read More »