Därför passar skor från Ecco perfekt i vår!

Därför passar skor från Ecco perfekt i vår!

Skor från Ecco görs i många olika modeller, men gemensamt för alla är den höga kvalitén och komforten. Välj själv mellan Ecco-skor i slimmade city-modeller eller kanske trail-skor med grövre sula och vattentätt Gore Tex för tuffare utmaningar. Genomgående för samtliga Ecco-skor är att de sitter skönt på foten oavsett vart du går och vilket underlag du går på. Under våren är det många som ger sig ut och njuter av promenader och vandring i det härliga vädret, och då passar Ecco-skor helt perfekt.

4 snabba om Ecco-skor

  • Skor från Ecco är både populära och mångsidiga, modellerna täcker allt ifrån löpning och träning till kängor och till och med sandaler!
  • Ecco-skor designas för passa in i en aktiv livsstil och är gjorda för att användas i livets alla situationer — från vardagens promenader till spännande upplevelser på semestern. Ju mer du provar, desto mer kommer du uppskatta hur skorna funkar till det mesta.
  • Den genomtänkta designen har lett till många smidiga lösningar, t.ex. snabb-snörning med elastiskt skosnöre och dragsko, eller ännu snabbare: ingen snörning alls utan istället resår i sidorna på skon.
  • Genom den breda repertoaren finns en Ecco-sko för varje tillfälle. Men eftersom skorna är tänkta att användas till flera olika aktiviteter och situationer räcker det med ett fåtal par för att täcka upp livets alla situationer (nästan, i alla fall).

Ecco-skor som passar dina behov

Oavsett om din favorit-terräng är en skogsstig eller en strandpromenad finns en Ecco-sko som är som gjord för just det. Noga designade med utgångspunkt i människans naturliga fysik och rörelsemönster. Dessa funktionella skor har en sportig touch och smidig utformning. Dessa skor är gjorda för dig som uppskattar en mångsidig och praktisk sko som kan användas till en mängd olika tillfällen. Komforten kommer att stötta ditt äventyr oavsett vad du ger dig ut på. Skulle du bli blöt är materialet snabbtorkande och snart redo för nya upptåg. Så ge dem en riktig utmaning, och ta med dem vart du än ska!

Kategorier: