Fastighetsboxar och fastighetsskötsel

Det finns många olika verksamheter som kan vara i behov av fastighetsboxar. Hos CityPro hittar du flertalet alternativ till bra pris och inklusive fri frakt. De erbjuder även snabba leveranser då de har ett stort lager av produkter för att du som kund ska kunna få det du har beställt snabbt och smidigt istället för att slippa vänta på det. Givetvis håller alla deras produkter en riktigt hög kvalitet och tål både inomhus -och utomhusbruk. Köp fastighetsboxar av citypro.

Fastighetsboxar i bostadsområden

En fastighetsbox kanske är en mest förekommande syn i trapphus, till exempel hos en bostadsrättsförening eller hyreshus, och då främst i entrén. Men även till exempel företagshotell kan ha nytta av en fastighetsbox, eftersom det kan finnas många olika företag i samma hus men som behöver givetvis ha posten till sitt enskilda företag. Oavsett vilken verksamhet du verkar i, har fastighetsboxar flera olika fördelar om du väljer att installera en sådan.

Fördelarna är som sagt flera, bland annat hjälper du till att underlätta brevbärarnas arbetsmiljö då de slipper springa upp och ner i trapphuset för att dela ut post. Dessutom finns det flera säkerhetsaspekter, till exempel blir det svårare att kasta in saker som inte man vill ha i ett brevinkast direkt i dörren. Det blir också automatiskt ett skydd mot matos, brandspridning och andra oljud som lätt kommer genom brevinkastet. En del fastighetsboxar har även större inkast, vilket underlättar för de boende att få hem större paket och andra försändelser som kanske inte hade fått plats i ett brevinkast. Det kan även bli en trevlig och social träffpunkt för de som bor i huset.

Cykelställ i anslutning till bostadsrätt

När vi ändå pratar om att underlätta och göra det trevlig i trapphusets entré, kan det vara en god idé att diskutera det eventuella behovet av cykelställ. Att till exempel få sina hyresgäster att cykla är trevligt, bra för miljön och även en god möjlighet att få huset att vara tilltalande för eventuella nya hyresgäster eller bostadsrättsinnehavare.

Hos CityPro hittar du många olika modeller av cykelställ och fastighetsboxar, för att passa ditt företag, bostadsrättsförening eller verksamhets individuella och specifika behov.

Kategorier: