Privatleasing i Eskilstuna

För dig som vill köra en helt ny bil men inte vill lägga en stor kontantinsats och ta billån, finns bra alternativ. Peugeot privatleasing Eskilstuna är otroligt populärt och innebär i kort att du hyr en bil till förmånligt pris under en längre period. Vanligtvis är kontraktet mellan 2-5 år men det kan variera lite beroende på hos vilken återförsäljare du leasar. Det finns både för- och nackdelar med att leasa en bil samt att köpa en ny bil. Vi har sammanställt en kortare lista med för- och nackdelar så att du enklare ska kunna ta ett beslut som passar dig.

Fördelar med Peugeot privatleasing Eskilstuna

  • Du behöver inte lägga en stor kontantinsats
  • Du behöver inte ta ett billån
  • Du får en fast månadsavgift där såväl bil som serviceavgifter ingår
  • Du slipper oväntade kostnader
  • Du får köra en sprillans ny bil som du kanske inte hade haft råd att köpa

Nackdelar med Peugeot privatleasing Eskilstuna

  • Om bilen får orealistiskt mycket slitage kan du bli återbetalningsskyldig
  • Du har endast ett begränsat antal mil, fler mil innebär extra kostnader
  • Du får inte göra vad du vill med bilen (de flesta har rökförbud och regler om husdjur)

Efter att du nu fått lite mer information om vad som är bra och mindre bra med Peugeot privatleasing Eskilstuna kan du förmodligen välja en lösning som passar just dig och dina behov bäst.

Privatleasing hos återförsäljare

För att du ska bli nöjd när du privatleasar en bil från Peugeot är det alltid bäst att leasa hos en auktoriserad Peugeot återförsäljare. Då kan du känna dig trygg med att personalen har koll på de många bilmodellerna samt att alla reservdelar finns inne om det skulle behövas reparationer. Dessutom får du bra tips när du ska välja bilmodell. Peugeot tillverkar ju inte bara en sorts bil utan tillhandahåller såväl mindre citybilar som stora SUV. Innan du bestämmer dig för Peugeot privatleasing Eskilstuna kan det vara bra att kolla upp alternativen. Ibland blir det dyrare att leasa än att ta ett lån. Du kan räkna ut detta genom att ta bilens pris och kolla upp lånepriset av den kostnaden. Vad blir det i månaden? Är det lägre eller högre än att leasa?

Kategorier: