Välj rätt kontorshotell på Östermalm

Det finns mycket att tänka på när du ska välja rätt arbetsplats till ditt företag. Ett alternativ som blir allt vanligare både i Stockholm och i resten av landet är kontorshotell.
Det finns många fördelar med att hyra sådana kontorsplatser, till exempel:

  • Kontor på ett attraktivt läge – Ett kontorshotell på Östermalm ger fler företag möjligheten att ha råd med kontorsplatser på attraktiva platser. Att ta emot kunder på en trovärdig adress och i seriös lokaler kan hjälpa att stärka ert företags varumärke.
  • Låg startkostnad – Det krävs sällan en större investering vid en in-flytt på ett kontorshotell nära Östermalm, till skillnad från om du behöver köpa och/eller renovera en lokal och köpa in alla inventarier som behövs. Många av dessa ställen erbjuder även flexibla kontrakt med korta uppsägningstider, skulle kontoret inte passa så har företaget sluppit binda upp sig i långa och dyra hyreskontrakt och kan byta kontor relativt snabbt.
  • Kontakter – På ett kontorshotell ges en unik chans att knyta kontakter med andra företag och egenföretagare. Det kan ge upphov till nya kunder och framförallt nya synsätt, infallsvinklar och ny kunskap.

Fundera på det här innan du väljer kontorshotell på Östermalm:

Pris – Utgå ifrån företagets budget och se över hur mycket pengar som en kontorsplats får kosta. I Stockholm finns det kontorshotell i alla prisklasser, välj en nivå som passar ditt företag och vad som kan utvinnas på de olika hotellen. Ett argument för att satsa på ett dyrare ställe skulle till exempel kunna vara om det finns kontakter där som skulle kunna bidra till ökad försäljning.

Läget – Är det viktigt att ha nära till jobbet eller att kontoret ligger på en plats nära dina kunder? Fundera över vad som är viktigt för dig och ditt företag när det kommer till vart i Stockholm som er lokal behöver vara placerad.

Miljön – Det finns många olika typer av kontorshotell med varierande inriktningar. Är du egenföretagare kanske det sociala umgänget och utbytet är viktigt? Är ni ett större företag som behöver stora ytor passar kanske ett annat kontor bättre.

Det är många faktorer som ska stämma innan ett beslut ska tas om kontorshotell nära Östermalm. Tänk igenom och fundera på ovanstående punkter. Finns tid och möjlighet så är ett besök väl värt, då får du en känsla av miljön, de människor som finns på plats och hur faciliteterna ser ut och passar ert behov.

Kategorier: